EMFACE третман

видео MFACE е прва и единствена процедура без игли во текот на третманот. 👌 -37% помалку брчки +30% поголемо тонирање на мускулите +26% колаген +23% лифтинг ефектповеќе »»

Пресотерапија

За ослободување на вишок течности и токсини Почни со пресотерапија за да се ослободиш од вишокот течности и токсини. Преку пресотерапијата се стимулира лимфната дренажа, со помошповеќе »»

PRX-T33 терапија

Биоревитализација на кожата со PRX-T33 терапија PRX-T33 е иновативна процедура за биоревитализација на кожата која не бара употреба на игли. Патентираниот гел нежно се нанесува на кожатаповеќе »»

EMFACE

Ја ремоделира и затега кожата со загревање на дермисот, го стимулира производството на колаген и еластински влакна , без игли, за 20 минути Закажување исклучиво по патповеќе »»

Dermo OXY третман

Dermo OXY третман Терапијата со кислород ги разградува старите клетки и го регенерира поткожното ткиво. ✨ Кожата после Dermo OXY третманот е свежа, хидрирана и сјајна, одморенаповеќе »»

Криолиполиза

Откријте го чудото од третман наречено Криолиполиза ❄️✨ Нека вашето тело доживее целосна трансформација. Стопете ги масните наслаги без болка, лузни и зафати. Закажување исклучиво по патповеќе »»

Трансформација со EMFACE

37% намалување на брчките Подгответе се за трансформација со EMFACE! 🌟 👉37% намалување на брчките 👉23% подобар лифтинг ефект 👉30% зголемено тонирање на музкулите EMFACE е револуционеренповеќе »»