CoolSculpting

CoolSculpting e водечки третман во светот за неинвензивна редукција на масното ткиво, која функционира на принципот криолиполизата, односно единствената технологија која трајно ги замрзнува и елиминира наталожените масни наслаги. Претставува безболна алтернатива на липосукцијата, а до денес е изведувана повеќе од 8 милиони пати.

НОВОСТИ

Салон за Убавина Плежр

Љубезниот и насмеан високостручен персонал на Салонот за Убавина Плежр е секогаш спремен да одговори на сите предизвици, се со цел вашиот изглед да го доближи до перфекција.

Нашиот стручен тим ќе се погрижи, убави задоволни и опуштени да зачекорите кон нови предизвици со многу поголема самодоверба!