Нашиот вреден тим ги заврши обуките од страна на светски познатите стручни лица на BTL.
Утре го откриваме новитетот за подмладување, достапен за првпат во Македонија и само кај нас во Pleasure.

Закажување исклучиво по пат на нашите телефонски броеви
☎️ 02/3118 148
📱моб: 075 283 000