Во Pleasure најдобро знаеме дека телото за на лето – се прави во зима!

Криолиполиза е алтернатива на липосукција, со таа разлика што е безболна, неинвазивна и не бара употреба на анестезија.

Со еден третман може да се елиминираат до 25% од масните наслаги во телото, па затоа важи за една од најефикасните методи.

Закажување исклучиво по пат на нашите телефонски броеви
☎️ 02/3118 148
📱моб: 075 283 000