Мезотерапија - идеална за вметнување во неделната рутина!

Со мезотерапија се постигнува посакуваното отстранување на брчките, подмладувањето и затегнувањето на кожата по која сонува секоја жена.
Се препорачува со третмани да се започне по 30-тата година, кога се појавуваат првите знаци на стареење.
Мезотерапијата како третман помага да се надополнат основните хранливи состојки кои кожата престанува да ги произведува поради текот на годините и природниот процес на стареење.
Веднаш по третманот може да се вратите на обврските, бидејќи не е потребно време за опоравување.

Закажување исклучиво по пат на нашите телефонски броеви
☎️ 02/3118 148
📱моб: 075 283 000