ЕФЕКТИ ОД ПРЕСОТЕРАПИЈА

Веднаш после првиот третман пресотерапија се чувствува олеснување во нозете и телото, заради разбивањето на течностите во масното ткиво под кожата.
Позитивните ефекти се:
👉 Третман на целулит,
👉 Намалување на телесна тежина и масни наслаги,
👉 Отстранување на вишокот на течности од телото,
👉 Превенција од појава на проширени вени,
👉 Стимулација на циркулација и лимфна дренажа,
👉 Ослободување од стресот.

Закажување исклучиво по пат на нашите телефонски броеви
☎️ 02/3118 148
📱моб: 075 283 000