За коижени е наменет BHS третманот

👉 Секоја жена која сака да се ослободи од целулитот во било кој стадиум,
👉 Да го подобри квалитетот на кожата,
👉 Да го ремоделира телото и да ја исчисти „кората од портокал.“
Резултатите се видливи уште по првиот третман и се долготрајни.
Сепак, најдобри резултати се постигнуваат после серија од 5 или 10 третмани.

Закажување исклучиво по пат на нашите телефонски броеви
☎️ 02/3118 148
📱моб: 075 283 000