Драги дами со задоволство ви ги претставуваме
ПРОМОТИВНИТЕ ПАКЕТИ ЗА ЈУЛИ!

Направивме одлична комбинација на пакет услуги и цени за ваше целосно уживање!

Ние ги знаеме тајните за беспрекорна убавина и ги склопивме во совршена и достапна понуда само за Вас… за да го започнеме месецот во најдобро издание!

Закажете на
2/3118 148 или 075 283 000

Пакети за Јули

1. Освежителен + Скинмастер > 1800

2. 3 Крио на лице 5400 > 3600

3. 3 ОXY третмани 5400 > 4000

4. 5 Бразилско мадеро 5000 > 4000

5. 5 HIMFU + 5 Антицелулитни Масажи 9500 > 8500

6. 5 Пресо + 5 Антицелулитни Масажи 7000 > 6000

7. Солариум 60 мин. 3000 > 2400

8. 5 BHS + 5 Антицелулитни Масажи 8500 > 7500

9. 5 Антицелулитни + 5 Мадеро 6500 > 6000

СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА