Три кислородни инфузии на лице (OHYPROAGE)
Промотивен попуст 5440 > 3600 ден.

Се што и е потребно на вашата кожа на лицето!
Закажување исклучиво по пат на нашите телефонски броеви
☎️ 02/3118 148 📱моб: 075 283 000