ХимФу третман

123

За разлика од различни видови на диети, вежбања, гладувања, чиј краен ефект најчесто би бил само губење на водата од вашето тело, со ХимФу третманот директно се губат липоцити – и со самото тоа резултатите кои ќе се постигнат се трајни. По третманот кој е сосема безболен и неинванзивен, површината на кожата останува недопрена – нема модринки, болки, отоци, лузни, па затоа веднаш можете да се вратите на секојдневните обврски.