Pleasure

ПРОМОЦИЈА

ПАКЕТИ ЗА 8 МАРТПовеќе »»

УСЛУГИ

KОЗМЕТИЧКИ ТРЕТМАНИ Микродермо Окси третман Крио на лице Класичен третман Третман масажа на лице Третман за осетлива кожа Третман мултибаланс афродита метода Мултибаланс пола Третман за хидратација Дермо пен Реновар за брчки ТРЕТМАНИ ЗА СЛАБЕЕЊЕ Крио регија Хим Фу регија Вакум липомасажа со лед Вакум липомасажа Термо [...]Повеќе »»

ЗА НАС

САМО НЕКОЛКУ ЧЕКОРИ ДО УБАВИНА, ЗАДОВОЛСТВО И НАЈДОБРА НЕГА Љубезниот и насмеан високостручен персонал на салонот за убавина Плежр е секогаш спремен да одговори на сите предизвици, се со цел вашиот изглед да го доближи до перфекција. Нашиот стручен тим ќе се погрижи, убави задоволни и опуштени [...]Повеќе »»