Третманите за нега и грижа на лицето се неопходни преку целата година. ✨

💜 Без оглед дали се соочувате со сува или масна кожа, дали ви треба подмладување или само освежување, третманите во Pleasure се создадени за да го негуваат секој тип на кожа.

Закажување исклучиво по пат на нашите телефонски броеви
☎️ 02/3118 148
📱моб: 075 283 000