видео

Третман со маската Опера е идеален за секој кој посакува видливо подобрување на текстурата на кожата, тонусот и бојата, со моментален ефект.
Со третманот се постигнува природен механизам на регенерација. Резултатот е бришење на сите неправилности, акни, пигментирани флеки, намалување на порите и подмладена кожа.

Закажување исклучиво по пат на нашите телефонски броеви
☎️ 02/3118 148
📱моб: 075 283 000