видео

Техниката на работа е составена од низа движења со специјално направените дрвени елементи. Применувајќи ги овие елементи врз мускулите, масните наслаги и врз целулитот, се предизвикува стимулирање на лимфниот систем на телото и насобраните токсини се излачуваат од организмот. Ова ослободување од токсините го поттикнува метаболизмот брзо да ги согорува мастите, а со самото тоа доаѓа и до трајно отстранување на насобраниот целулит.

Закажување исклучиво по пат на нашите телефонски броеви
☎️ 02/3118 148
📱моб: 075 283 000