Криолиполиза - водечки третман во светот

Криолиполиза e водечки третман во светот за неинвензивна редукција на масното ткиво, која функционира на принципот криолиполизата, односно единствената технологија која трајно ги замрзнува и елиминира наталожените масни наслаги. Претставува безболна алтернатива на липосукцијата, а до денес е изведувана повеќе од 8 милиони пати.
Цел: Едноставно, сигурно и трајно обликување на телото и критичните регии: редукција на страничките масни наслаги на бутовите, бедрата, колената, рацете, стомакот, спојлетите, грбот и подбрадокот, кои е потешко да се елиминираат.
Процес на третманот: Третманот започнува со обележување на региите кои треба да се третираат. Потоа се става заштитна подлога од гел на која се притиснува апликаторот. Зависно од регионот кој се третира, тетманот трае 20-30 минути.
Резултати: Трајна редукција на масните наслаги до 27%, а воедно и обликување на телото
Идеална комбинација: BHS третманот кој со помош на вакум го извлекува целулитот на површина и истиот го разбива, со што ќе ги убрзате резултатите
Траење на третманот: Во најголем дел од случаите се потребни 3 третмани по регија.

ВИДЕО

Закажување исклучиво по пат на нашите телефонски броеви
☎️ 02/3118 148
📱моб: 075 283 000