14000 > 11000 ден.

Оаза за опуштање и уживање – сите обединети под името “Pleasure”, каде секоја современа жена ќе го пронајде својот рај изолиран од динамиката на хаотичното секојдневие.
Спремни сме да ве разубавиме и опуштиме
Вашиот Плежер
Закажување исклучиво по пат на нашите телефонски броеви
☎️ 02/3118 148
📱моб: 075 283 000