ХимФу апарат - третман за губење на липоцити

ХимФу апаратот прави третман со кој директно се губат липоцити и со самото тоа резултатите кои ке се постигнат се трајни. По третманот кој е сосема безболен и неинванзивен, површината на кожата останува недопрена – нема модринки, болки, отоци, лузни, па затоа веднаш можете да се вратите на секојдневните обврски.

Закажување исклучиво по пат на нашите телефонски броеви
☎️ 02/3118 148
📱моб: 075 283 000