5400 > 4000 ден.

Терапијата со кислород ги разградува старите ќелии и го регенерира поткожното ткиво, а како резултат на тие процеси се измазнуваат браздите на лицето и вратот, исчезнува двојниот подбрадок, се намалуваат подочниците и кожата е мазна и едра благодарение на стимулацијата на метаболизмот на клетките.

Закажување исклучиво по пат на нашите телефонски броеви
☎️ 02/3118 148
📱моб: 075 283 000