KОЗМЕТИЧКИ ТРЕТМАНИ

Микродермо

Окси третман

Крио на лице

Класичен третман

Третман масажа на лице

Третман за осетлива кожа

Третман мултибаланс афродита метода

Мултибаланс пола

Третман за хидратација

Дермо пен

Реновар за брчки

ТРЕТМАНИ ЗА СЛАБЕЕЊЕ

Крио регија

Хим Фу регија

Вакум липомасажа со лед

Вакум липомасажа

Термо ќебе

МАСАЖА

Релакс масажа

Релакс масажа

Спортска масажа

Медицинска масажа

Арома терапија

Рефексологија стопала

Лимфна дренажа

Лимфна дренажа

Масажа со топли камења

Масажа со топли перничиња

Парцијална на грб

Масажа на стопала и нозе

Масажа антицелулит

МАНИКИР (ESSIE,SHELLAK)/ПЕДИКИР (ALPRESAN)

Маникир класичен/француски

Маникир гел лак/француски

Екстензија на нокти класични/француски

Гел на свои нокти

Педикир класичен/француски

Педикир со гел лак/француски

Педикир со гел/француски

Лепенка

Парафин (раце-нозе)

ДЕПИЛАЦИЈА топла/ладна

Цели нозе

Пола нозе

Раце

Интима

КОНЕЦ

Цело лице

Веѓи

Надусници

ЧУПАЊЕ

Веѓи

Надусници

ОСТАНАТО

Класична шминка

Професионална шминка

Екстензија на трепки (снопче) (luxuslashes)

Фарбање на веѓи

Екстензија на свилени трепки (luxuslashes)

Екстензија на нерц трепки (luxuslashes)

Корекција на свилени трепки

Корекција на нерц трепки