ПРОМОЦИЈА

Драги дами со задоволство ви ги претставуваме ПРОМОТИВНИТЕ НОЕМВРИСКИ ПАКЕТИ!Направивме одлична комбинација на пакет услуги и цени за ваше целосно уживање! Ние ги знаеме тајните за беспрекорнаповеќе »»

УСЛУГИ

KОЗМЕТИЧКИ ТРЕТМАНИ Микродермо Окси третман Крио на лице Класичен третман Третман масажа на лице Третман за осетлива кожа Третман мултибаланс афродита метода Мултибаланс пола Третман за хидратацијаповеќе »»

ЗА НАС

Љубезниот и насмеан високостручен персонал на салонот за убавина Плежр е секогаш спремен да одговори на сите предизвици, се со цел вашиот изглед да го доближи доповеќе »»