Бенифиции од пресотерапија

Бенифиции од пресотерапија Дали знаете кои се бенифициите од пресотерапијата? - превенција и редукција на целулитот - детоксикација на организмот - превенција од проширени вени - намалувањеповеќе »»

Кожата страда под маската

Кожата страда под маската Моја препорака се мезотерапија и биоревиталијација. Нови препарати кои на големо се употребуваат моментално во светот. ~ Ана Николовска (Козметолог) Закажување исклучиво поповеќе »»