Од анкетата спроведена на потрошувачи во 24.000 маркети, објавена во #Fokus 41/2020, три години по ред, #jeandarcel е најдобрата германска нега за лице и најдобрата козметика.

JEAN D’ARCEL е врвна козметика од Германија, која претставува висококвалитетна, ефективна нега на кожата и воедно оваа козметичка линија има партнерска соработка со своите клиенти. Денес, производите на компанијата и методите на лекување се достапни во повеќе од 40 земји.

ЈEAN D’ARCEL нуди широк спектар на високо ефективни креми за нега на кожата, достапни исклучиво во салони за убавина. Нашата цел е да им понудиме на нашите клиенти нега на кожата производи и системи за третман со висок квалитет во совршена хармонија на ефикасност и благосостојба.

Ние се грижиме за вас, Ваш Pleasure 💜