Класичен третман на лице или хигиенски третман е наменет за темелно чистење на кожата

Тоа подразбира задолжителен механички пилинг,масажа и лимфна дренажа на лицето,вратот и деколтето.
Постапката на третманот започнува со :
Чистење на кожата
Пилинг на лицето
Парење на кожата под вапазон
Чистење на лицето од акни,
Серум за затварање на порите
Маска во зависност од типот на кожата
Хидратација на лицето со нанесување на хидрантна крема според типот на кожата.

Што се добива со Криолифтинг третманот:

Подмладување на кожата
Ја освежува заморната и опуштена кожа
Ги подобрува контурите на лицето
Ги намалува темните кругови околу очите
Го подобрува тонусот на опуштените очни капаци
Третманот трае околу 40 мин,а се препорачуваат минимум 5 третмани. Резултатите се видливи веќе после првиот третман

Закажување исклучиво по пат на нашите телефонски броеви
☎️ 02/3118 148
📱моб: 075 283 000