Со мезотерапија на лице би требало да се започне од 30 години, зошто тогaш се приметуваат првите промени и знаци на стареење. Тоа е минимално инвазивна метода која пациентите често ја опишуваат како безболна или благо непријатна. После третманот веднаш може да се вратите на секојдневните обврски зошто нема период на опоравување.

3 MEZO MAGIC

Промотивен попуст

од 450еу на 315еу