терапија со кислород

Терапија со кислород – кислородот ги разложува старите ќелии и го регенерира поткожното келијско ткиво, а паралелно со тоа се исправаат борите на лицето и вратот, исчезнува двојниот подбрадник и ги намалува “кесичките” под очите, а кожата станува мазна и затегната.