Скопје доби ултра-луксузната и воедно најголема куќа за убавина на Балканот – “Pleasure”. Добредојдени сте на отварањето кое ќе трае наредните два дена (25 и 26 ноември) со целодневен коктел од 10-22 часот. Вратата на довербата е отворена за секој кој сака да ја стекне. -Team Pleasure