За совршен тен Hurricane 4 во 1

– за кожа без акни СИНА светлина
– за подмладување и регенерација ЦРВЕНА светлина
– УВА светлина за меланин и витамин Д
– УВБ за веднаш видливи резултати на чоколаден тен

Закажување исклучиво по пат на нашите телефонски броеви
☎️ 02/3118 148
📱моб: 075 283 000