VIP ROOM

Само во #Pleasure имаме концепт наречен VIP ROOM. Што подразбира и што им нуди овој концепт на Нашите клиенти? -Преку допир кој го крепи, опушта и лекува, во нашиот центар можете да се сретнете со бои, мирисни цвеќиња и природа која го опушта телото и духот. ВИП собата во #Pleasure е вистински рај за избегнување на секојдневниот стрес и потполна релаксација која ги нуди сите услуги кои ги нуди студио #Pleasure, но просторијата ја имате само за себе.

Закажување исклучиво по пат на нашите телефонски броеви
☎️ 02/3118 148
📱моб: 075 283 000