За време на сесијата за масажа се подобрува протокот на лимфата, интерстицијална течност, крвта и ткивата. Се добива повеќе кислород, елементи во трагови, витамини. Како резултат на што работата на мускулите се обновува и подобрува.
Закажување исклучиво по пат на нашите телефонски броеви
☎️ 02/3118 148
📱моб: 075 283 000