Хјурикен Капсула се применува во куќа за убавина Плежр

12000 > 8400 ден.

Единствената „Хјурикен“ Капсула комбинира 4 бранови должини на светлина. УВБ зраците на кожата и го даваат потребниот меланин и есенцијалниот витамин Д. УВА зраците пак обезбедуваат атрактивен и неоддолив тен. Црвената колагенска светлина има подмладувачки и витализирачки ефект а сината светлина има ефект на чистење – за сончана совршена кожа без дамки.

Закажување исклучиво по пат на нашите телефонски броеви
☎️ 02/3118 148
📱моб: 075 283 000