Хијалуронска киселина

За време на зимскиот период ви советуваме да направите третман базиран на хијалуронска киселина со цел длабока хидратација на вашата кожа.

🌸Третманите со хијалуронска киселина може да бидат од класични третмани дополнети со мезококтели.

Закажување исклучиво по пат на нашите телефонски броеви
☎️ 02/3118 148
📱моб: 075 283 000