Mezoterapija Magic Mezo

Мезотерапија MAGIC MEZO

Мезотерапијата е современа нехируршка метода на вбризгување на витамински коктели и активни супстанци во средишниот дел на кожата, т.е мезодерм по кој и го доби името.

🌸РЕЗУЛТАТ ПОСЛЕ САМО ЕДЕН ТРЕТНМАН. БОРИТЕ НАМАЛЕНИ ЗА ПОВЕЌЕ ОД 50%
РЕЗУЛТАТОТ ВИДЛИВ ВЕДНАШ

🌸Овој апарат работи со Мезо коктели и е комплетна замена за Ботоксот и хијалуронот.Ако ботоксот го замрзнува челото мезо коктелите имаат функција да ја наполнат кожата да ја освежат и да ја затегнат.

🌸Единствено во Pleasure!
Затоа што вие го заслужувате најдоброто!

Закажување исклучиво по пат на нашите телефонски броеви
☎️ 02/3118 148
📱моб: 075 283 000