Дермапен третман од куќа за убавина Плежр

10750 > 6000 ден.

Дермапен третман

Револуционерна колаген-индукциона терапија која го подмладува вашето лице на најприроден начин, се применува и во третман на разни типови на лузни (од акни, варицела, оперативни).
Дермапен третман (antiage лузни од акни, отстранување на стрии, површински бори на лицето). Современиот начин на живот, кој подразбира секојдневен стрес, нездраво опкружение, неправилната исхрана и ред други негативни фактори, доведуваат до тоа да трагите од истото се видни на нашето лице. Кожата станува дехидрирана, изложена на надворешните влијанија и создавање на бори, пори, акни и други слични проблеми. Се јавува потреба за ефикасно решение кое ќе го врати филмот наназад и ќе ни овозможи да имаме убаво лице без и најситни несовршености. Дермапен е револуционарно решение на полето на anti age технологијата. Производ осмислен за ублажување на борите и подмладување на кожата, многу успешно се бори со акните на лицето, стриите и упорните бори. Доколку сакате убаво, младо и негувано лице ова е понудата која не би требало да ја пропуштите.

Куќата за убавина Pleasure Ве очекува
Закажување исклучиво по пат на нашите телефонски броеви
☎️ 02/3118 148
📱моб: 075 283 000