Драги дами со задоволство ви ги претставуваме
ПРОМОТИВНИТЕ ЈУНСКИ ПАКЕТИ!

Направивме одлична комбинација на пакет услуги и цени за ваше целосно уживање!

Ние ги знаеме тајните за беспрекорна убавина и ги склопивме во совршена и достапна понуда само за Вас… за да го започнеме месецот во најдобро издание!

Закажете на
2/3118 148 или 075 283 000

Пакети за Јуни

1. Класичен третман + Опера маска 2300 > 1500

2. 2 Крио на лице 3600 > 2400

3. Класичен третман + Оху 4500 > 3500

4. 5 Bhs + 5 Антицелулитни 7000 > 5500

5. 5 Крио / HimFu + 5 Антицелулитни масажи 7500 > 6000

6. 5 Масажи на грб + 5 Антицелулитни масажи 5000 > 4000

7. 5 Мадеро + 5 Антицелулитни масажи 6000 > 4500

8. 2 Кислородни инфузии на лице 5400 > 3000