Дермапен третман (antiage лузни од акни, отстранување на стрии, површински бори на лицето). Современиот начин на живот, кој подразбира секојдневен стрес, нездраво опкружение, неправилната исхрана и ред други негативни фактори, доведуваат до тоа да трагите од истото се видни на нашето лице. Кожата станува дехидрирана, изложена на надворешните влијанија и создавање на бори, пори, акни и други слични проблеми. Се јавува потреба за ефикасно решение кое ќе го врати филмот наназад и ќе ни овозможи да имаме убаво лице без и најситни несовршености. Дермапен е револуционарно решение на полето на anti age технологијата. Производ осмислен за ублажување на борите и подмладување на кожата, многу успешно се бори со акните на лицето, стриите и упорните бори. Доколку сакате убаво, младо и негувано лице ова е понудата која не би требало да ја пропуштите. Куќата за убавина Pleasure Ве очекува.